hero-image

NO SLEEEP AWAKENED BY GUARANA

Jul 2017.

PODELI: Facebook Twitter

GUARANA je imala poseban povod za spektakularno slavlje: lansiranje novog premijum energetskog pića - NO SLEEP! Ovim povodom omogućili smo posetiocima EXIT festivala da uživaju u dodatnom „nultom danu“ na NO SLEEP festivalu koji se održao 5. jula na Dance Areni i No Sleep Novi Sad stejdžu! Na pravom mestu, u društvu noćobdija koje su sa Guaranom provele mnoge neprospavane noći, čuvena sova je partijala do jutra!

Kvalitetnoj žurci veliki doprinos je dala najveća tehno ikona svih vremena, Jeff Mills, koji je specijalnim, tročasovnim setom doneo vrhunac večeri na Dance Areni.

Moćna bina sa posebnim No Sleep vizuelnim efektima bila je podjednako podržana u VIP delu koji su krasile brendirane kible i specijalne pozivnice sa premijum napitkom. Promoterke su dočekivale goste u impresivnim haljinama dajući dodatnu vrednost jednom premijum događaju kao što je ovaj.

Već duži niz godina Guarana se povezuje sa elektronskom muzikom i festivalima. Guarana odlučuje da obezbedi ovom delu ciljne grupe premijum piće – NO SLEEP AWAKENED BY GUARANA. NO SLEEP je lansiran u aluminijumskoj boci sa jedinstvenim dizajnom koji savršeno odgovara njegovom konceptu.

NO SLEEP ima savršen ukus za noćne izlaske i provod. Ovaj ukus u kombinaciji sa urbanim dizajnom daje sasvim novo iskustvo svim ljubiteljima noćnog života. NO SLEEP otvara jednu novu zonu za Guarana Brand i nadamo se da će iz dana u dan rasti i pridobijati svoje verne potrošače.

#GUARANANOSLEEP#GUARANANOSLEEP