hero-image

GUARANA CACTUS KAMPANJA

Feb 2018.

PODELI: Facebook Twitter

Guarana CACTUS, nova sova u jatu, spremna da poleti!Fanfare, molimo, jer Guarana portfolio dobija novog člana: još zabavnijeg, dovitljivijeg, duhovitijeg i... BODLJIKAVOG! Da, da, lansiramo Guaranu CACTUS, sa ukusom, pogađate, kaktusa – novim, oštrim, neočekivanim osveženjem za sva vaša čula.

Upečatljiva žuta mat limenka i zelena boja tečnosti, koja se već pokazala pravom atrakcijom, i ovaj put zaintrigiraće i osvojiti GUA fanove.

Uz komunikaciju koju pripremamo, Guarana Cactus postaće omiljeno energetsko piće svih nas koji volimo da prozivamo, trolujemo, bockamo, a najviše da se družimo i šalimo na svoj i tuđi račun. Takoreći, zabodemo dobru foru. ;)

Jato dobro poznatih GUA sova, u punom sastavu, sa novim članom Guarana Cactus, spremno je za još jednu godinu bez spavanja, u školama, na fakultetima, ulicama i festivalima.

Dva Guarana Cactus spota uspešno objašnjavaju zabadanje fora i Sova u njima podržava sve koji znaju da BOCNU KOMENTAROM I POKAŽU ŠTA MISLE.

Neeee, nismo zaboravili digital i socijalne mreže, tamo je glavna ekipa. Zabadali smo fore svakodnevno na našoj stranici kao i na mnogim stranicama popularnih influencera i social publishera. Fanovi su vrhunski odreagovali.

#GUARANANOSLEEP#GUARANANOSLEEP