hero-image

PRONAĐI EXIT U SEBI

May 2018.

PODELI: Facebook Twitter

U svom prepoznatljivom stilu, Sova i ove godine lansira Limited Edition seriju limenki Guarana Original 0,25l sa posebnim dizajnom. Sova je ovog puta rešila da ovekoveči dugogodišnju uspešnu saradnju sa navećim muzičkim festivalom u Srbiji, EXIT-om. ŠEST različitih dizajna koji će se naći na Guarana Original 0,25l inspirisani su različitim muzičkim pravcima i samim stage-vima na EXIT festivalu. Nadamo se da će svaki Guarana fan pronaći svoj EXIT u nekoj od limenki. Pored toga što je kreativna, Sova je rešila i da nagradi svoje najvernije fanove.
Učesnici u konkursu skupljanjem KODOVA ispod činča sa jedinstvenih Guarana Limited Edition limenki, štekaju BODOVE koje mogu zameniti na playandwin.rs za preko 13K POKLONA.
Kampanja koja promoviše osećaj potpune slobode koji dozvoljavamo sebi u retkim trenucima. Sova poziva sve svoje verne fanove da pronađu svoj exit i probude najzanimljiviju verziju sebe. Sa dve verzije spota Sova predstavlja svoj novi dizajn i promoviše sjajne poklone koji će obradovati brojne Gurana fanove.

#GUARANANOSLEEP#GUARANANOSLEEP