hero-image

Možda nije 3.MVP ali mi častimo!

May 2023.

PODELI: Facebook Twitter

U iščekivanju dodele najprestižnijeg priznanja u svetu košarke i trci za osvajanje MVP titule u kojoj je Nikola Jokić učestvovao 3. put zaredom, Guarana je opet bila najvatreniji navijač!

Novim proizvodom, Joker Guarana Mango, i kampanjom, naš brend podržao je svog ambasadora u ispisivanju još jedne stranice istorije vrhunske košarke, što je učinio i ove sezone.

NBA MVP titula nažalost ovog puta nije pripala našem košarkašu, ali mi smo umesto čestitki ili utešnih poruka odlučili da verne fanove Guarane i Nikole Jokića nagradimo našim proizvodima i NAZDRAVIMO SVIM BUDUĆIM REKORDIMA I TITULAMA.

Organizovali smo promociju u određenim maloprodajnim lancima, gde kupovinom BILO KOJE DVE Joker Guarane 0,25l, TREĆU DOBIJATE ZA DŽ!

U akciji učestvuju Joker Guarana 0,25l, Joker Guarana Orange 0,25l i Joker Guarana Mango 0,25l. O tačnom periodu trajanja i mehanizmu sprovođenja akcije informišite se na samom prodajnom mestu. U zavisnosti od mehanizma sprovođenja akcije, u nekim objektima treći proizvod može biti iskazan po ceni od 1 RSD na fiskalnom računu.

#GUARANANOSLEEP#GUARANANOSLEEP