hero-image

EXIT I SEA DANCE 2017

Jul 2017.

PODELI: Facebook Twitter

EXIT festival 2017 je za četiri dana (od 5. do 9. jula) uspeo da okupi 215.000 posetilaca, što je ujedno i novi rekord festivala na Petrovaradinskoj tvrđavi. Pored sjajnih izvođača koji su ovaj EXIT učinili nezaboravnim Guarana se pobrinula da posetioci kao i svake godine imaju jedinstven doživljaj u Guarana Zoni. Fanovi Guarane su mogli, bez ikakvih posebnih uslova, da učestvuju u aktivacijama koje su se nalazile u zoni. Mogli su da lete sa Sovom i da se takmiče sa drugim učesnicima. Svi učesnici su dobijali poklone – naočare, svetleće štapove i marame. Posebno su bili oduševljeni maramama za prašinu sa sovinim očima koje su kružile širom festivala na licima posetilaca. Druga aktivacija je bila Icebreaker photoboot u kome su posetioci mogli da se rashlade i dobiju fotografiju kao savršenu uspomenu na festival.
Pored Gurana Zone, i ove godine početnu tačku zip line-a je krasila velika Sova koja se videla sa skoro svakog dela tvrđave. Pored adrenalinske energije, spuštanje niz zip line je omogućilo i jedinstven pogled koji se pružao duž trase sa gornjeg grada tvrđave prema glavnoj bini iznad desetina hiljada ljudi koji gledaju nastupe na njoj.
Zabava koja traje do jutra se preselila sa Petrovaradinske tvrđave na Jadransko more, na Sea Dance festival. U toku dana fanovi su mogli da se zabave na plaži uz super aktivaciju „Guarana Dodgeball“ u društvu atraktivnih promoterki.

#GUARANANOSLEEP#GUARANANOSLEEP