hero-image

Leto 2018 i đuskanje! Tvrđava ili obala mora? Oboje!

Jul 2018.

PODELI: Facebook Twitter

Završen je 18. po redu EXIT festival sa posetom od gotovo 200.000 posetilaca koji su tokom četiri noći i dana prošli kroz festivalske kapije! Pored sjajnih izvođača koji su privukli veliki broj posetilaca na main stage-u, unapređena produkcija Dance Arene sijala je u svom punom sjaju pred hiljadama ljudi koji su neumorno đuskali i poslednjeg dana festivala.

Uz zanimljiv line up na EXIT-u guarana je donela dodatne i jedinstvene brand aktivacije koje su svim posetiocima dodatno ulepšale boravak na festivalu.

U GUA zoni na AS FM stage-u svi su mogli da učestvuju u velikoj igrici i da igraju sa sovom uz različite muzičke žanrove koji su bili motivi ovogodišnje limited edition serije gua limenki. Pobednici su imali priliku da sa sobom odnesu jedinstvenu majicu, napravljenu na licu mesta samo za njih. Pored toga, posetioci guarana zone su mogli da zabadaju kaktuse i takmiče se sa svojim saigračem. Svi učesnici su dobijali privremene gua tetovaže, koje su se kasnije mogle videti širom cele tvrđave.

Pored GUA zone na AS FM stage-u, No Sleep je i ove godine imao svoju koktel zonu. Prolaznici su prestajali da budu prolaznici i zadržavali su se celo veče u No Sleep zoni kako bi uživali u elektronskim zvucima i koktelima koje su majstori za šankom spremali. Pravi fanovi No Sleep-a mogli su da dobiju face painting neonskim bojama i doslovno postanu No Sleep Sova.

Zabava se u sličnom stilu nastavila i na Sea Dance festivalu, koji se ove godine održao od 31. jula do 2. avgusta sa 50000 posetilaca koji su takođe mogli da uživaju u GUA cactus aktivaciji i osvoje GUA majice.

#GUARANANOSLEEP#GUARANANOSLEEP