hero-image

Exit 19 ili san 4 letnje noći

Jul 2019.

PODELI: Facebook Twitter

19. po redu EXIT festival je održan na dobro poznatoj lokaciji Petrovaradinske tvrđave beležeći rekordnu posetu od 200.000 posetilaca za četiri noci. Istorijskim izdanjem festivala, EXIT je uspešno realizovao prvu od tri veoma važne godine u nizu za Novi Sad. U toku kampanje 2019. godine, festival je snažno promovisao ovogodišnju titulu Omladinske prestonice Evrope, što je uvod u slavljeničku 202. godinu, kada će biti obeležen 20. rođendan EXIT festivala, dok će izdanje 2021. biti posvećeno tituli Evropske prestonice kulture.

Uz zanimljiv line up na EXIT-u Guarana je opet spremila brand aktivaciju i zonu koja je posetiocima učinila da zabava na festivalu bude još bolja.

U Guarana Invaders Zoni svi su mogli da se takmiče ali idobro zabave arkadnu igricu u dobro poznatom Sovinom fazonu. Timovi su se medjusobno takmičili, a najbolji su dobijali zaniljive poklone za uspomenu od omiljenog brenda sa omiljenog festivala.

Pored glavne aktivacije u Guarana Zoni, promo timovi su i ove godine delili Guaranu na putu ka tvrđavi, i delili zanimljive poklone vernim potrošačima na gradskoj plaži Štrandu.

#GUARANANOSLEEP#GUARANANOSLEEP